Meniu pricipal

Desi pana acum cand ne gandeam la Balena Albastra ne veneau in minte frumoasele mamifere, de cateva zile incoace cuvintele au capatat o altfel de conotatie. Incercam sa intram in substratul jocului care a speriat intreaga planeta, dar mai ales a jocului care a furat sute de vieti. 

Un barbat pe nume Filip Budeikin, care se crede ca ar fi in spatele acesui joc a fost arestat la finalul lunii februarie. Spusele acestuia socheaza, pe langa faptul ca si-a recunoscut vina, acesta a declarat ca tinerii au murit fericiti inconjurati de ceea ce nimeni nu le-a putut oferi si anume caldura, intelegere si conectivitate. 

Se pare ca totul a pornit din Rusia, unde mai multi tineri au intrat in jocul mortii. In jur de 100 de persoane au acceptat *provocarea* jocului. Mai exact, pe parcursul a 50 de zile cei care aleg sa joace acest joc, trebuie sa indeplinesca 50 de sarcini. Sarcinile nu sunt deloc usoare, mai intai, jucatorul, trebuie sa isi inscriptioneze pe piele tot felul de insemne ciudate, mai apoi este pus sa se trezeasca la ore tarzii in noapte si sa indeplineasca tot felul de sarcini, totodata jocul iti impune sa urmaresti si filme horror. Totul se sfarseste atunci cand ultima sarcina poate cauza moartea victimei. 

Si in Romania jocul a ajuns sa aiba adepti

Ultmul si cel mai sonor caz de tineri care au jucat jocul s-a intamplat intr-o scoala din tara noastra. Tinerii si-au tinut respiratia pana au lesinat si au ajuns la spital declarand ulterior ca au jucat acest joc. Psihologii avertizeaza ca jocul  manipuleaza mintile tinerilor care sunt depresivi, acesta vinde iluzii desarte si poate cauza moartea, asa cum s-a si intamplat. 

Echipa viptim.ro va recomanda sa nu intrati in cursa acestui joc. Orice problema aveti o puteti rezolva cu ajutorul comunicarii si al socializarii cu apropiatii ori familia. 

Viptim- we style your life! 

Sursa foto: osoti

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea