Meniu pricipal

Fcebooksex

Duci lipsa de sex? Facebook rezolva problema. Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca Facebook a devenit parte din viata noastra. Pe faimoasa retea de socializare poti intalni tot felul de oameni, de la vedete, oameni simpli, pana la restaurante, ori festivaluri. Toata lumea are pagina de Facebook.

Mai mult, in ultima vreme reteaua de socializare a devenit un adevarat CV pentru angajatori. Acestia arunca o privire pe profilele viitorilor angajati pentru a vedea cu ce se ocupa in timpul liber.

Dar ce ne facem atunci cand pe Facebook primesti cereri de sex? Ati auzit bine, sex pe Facebook! Mai exact, in ultima perioada se primesc zeci de cereri de prietenie de la fete care ofera servicii sexuale, unele chiar gratuite. Mai multi utilizatori ne-au semnalat aceasta problema.

Va avertizam ca aceste profiluri pot fi false sau in spatele lor se pot afla hackeri care din cateva clikuri va pot goli conturile bancare. 

Iata cererile de prietenie:

  

 

  

Suntem curiosi ce parere aveti?!

Bogdan. R.

Viptim- we style your life!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea